Vacature Haarwerkspecialist:
een creatieve en dankbare baan

Als haarwerkspecialist krijg je te maken met een diversiteit aan haarproblemen en daarmee ook een diversiteit aan verschillende mensen. Dat maakt ons werk zo mooi en boeiend.

Onze klantenkring varieert van jong tot oud. Wij bieden haaroplossingen voor zowel dunner wordend haar als volledige kaalheid.

Het verliezen van je haar, om welke reden dan ook, is erg aangrijpend. Het dragen van een haarwerk is over het algemeen geen keuze, maar een noodzaak om je beter en zekerder te voelen. Een luisterend oor en vakmanschap om specifieke haarwensen te kunnen vervullen zijn van essentieel belang. Als een van deze aspecten ontbreekt, is een perfect eindresultaat niet gegarandeerd.

Haar op Maat Pelatti in Utrecht loopt al meer dan 35 jaar voorop op het gebied van haarwerken en haaraanvullingen. Wij werken vanuit ons eigen atelier met de nieuwste technieken. Daardoor kunnen wij zelf alle aanpassingen doen.

Een haarwerk bestellen en opzetten kan natuurlijk iedereen. Maar om het zo te maken dat het identiek is aan je eigen vertrouwde kapsel, komt kennis en kunde bij kijken. De maat, structuur van het haar en de kleur zijn nog maar de basisbeginselen. Een goed gemaakt haarwerk is niet van echt te onderscheiden.

Lijkt het je leuk om ons team te versterken en voldoe je aan de volgende vereisten?

  • Je bent (herintredende) kapster
  • Je hebt uitgebreide ervaring in het kappersvak
  • Je bent spontaan en empathisch
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Je bent woonachtig in de buurt van Utrecht
  • Je bent bereid om tussen de 28 en 38 uur per week te werken

Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!

Mail je gegevens met cv naar pelatti@haaropmaat.nl ter attentie van Monique van der Meer.