Onze haarwerkspecialisten

Haar op Maat Pelatti, voorheen werkzaam onder de naam Hairmasters Pelatti, bestaat al meer dan 35 jaar. Ons team bestaat uit gespecialiseerde vakmensen. Wij zijn allen vanuit de basis gediplomeerde kappers, echter met een plus. Deze plus is nodig om goede haarwerkspecialisten te kunnen zijn. Wij volgen de vernieuwingen op de voet. 

Vakmanschap

Het allerbelangrijkste wat Haar op Maat haar klanten wil bieden is aandacht, tijd en vakmanschap. Als één van deze dingen ontbreekt is een perfect eindresultaat niet haalbaar. Met deze ingrediënten maak je een haarwerk dat niet van echt te onderscheiden is. Goede informatie en begeleiding is daarbij ook heel belangrijk. Met de modernste technieken en meer dan 35 jaar ervaring staan wij garant voor kwaliteit en stijlvolle haaroplossingen bij het maken van uw haarwerk.

Onze zaken zijn zo ingericht dat u zich op uw gemak voelt en dat uw privacy gewaarborgd blijft. Een persoonlijke ontvangst en begeleiding horen daar uiteraard bij. Een passend haarwerk laat mensen weer zelfverzekerd door het leven gaan. Je zelfvertrouwen terug dankzij een goed haarwerk. Dat is het doel van Haar op Maat.

Doordat wij werken vanuit eigen atelier kunnen wij aan al uw eisen en wensen voldoen.

Haar op Maat Pelatti werkt samen met o.a.