Mediceuticals

Omdat wij het haar belangrijk vinden, vinden we het ook belangrijk om met de beste producten te werken. Veel mensen hebben last van haar, hoofd en huidproblemen zoals roos, acne, eczeem, een droge of vette hoofdhuid, psoriasis, of haaruitval en weten niet wat ze ermee aan moeten of schamen zich zelfs ervoor. Bij ons bent u daarvoor in goede handen.

Wij zijn er trots op dat Haar op Maat Pelatti zich heeft gecertificeerd als Mediceuticals specialist! Mediceuticals Laboratories ontwikkelt diverse dermatologische haarproducten voor de meest gevoelige hoofdhuid. De producten van Mediceuticals zijn zo zacht dat zij ook tijdens een intensieve medische behandeling, zoals bijvoorbeeld chemotherapie, te gebruiken zijn.

De shampoo komt tot in het haarzakje en wast dit helemaal schoon. Eventuele chemoresten worden weggewassen. De muntcreme zorgt voor een goede doorbloeding, werkt verkoelend en neemt de jeuk weg. De spray zorgt voor een optimale conditie van de hoofdhuid zodat na de chemokuur stevige (mooie) haren zullen terug groeien.

Met een scope vergroten we uw hoofdhuid maar liefst 200 keer en kunnen we bekijken waar het probleem van uw hoofdhuid of van het dunner wordend haar ligt.

Welk haar- of hoofdhuid probleem u ook heeft, wij helpen u graag met het vinden van een oplossing! Neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvende informatie. Producten kunnen wij eventueel ook per post toesturen.