Het verhaal van

Susanne

Al 10 jaar heb ik Alopecia Universalis. Na bij diverse haarwerksalons geweest te zijn, kwam ik uit bij Haar op Maat Pelatti. Het begrip en meedenken met mijn wensen voelde toen al als een warm bad en dat is de afgelopen jaren zo gebleven. Ik droeg de afgelopen jaren een kort vlot synthetisch haarwerk, voelde mij daar goed bij. Ik ging ook voor gemak in gebruik en onderhoud. Inmiddels heb ik mijn kaal-zijn volledig geaccepteerd en liep afgelopen zomer zelfs met een bloot hoofd. Ik was dus ook klaar om eventueel een heel ander kapsel uit te zoeken. Ik ben toen overgestapt naar een schouderlang haarwerk van Europees echt haar. De kap van het haarwerk zit heerlijk, ik merk niet eens dat ik een haarwerk op heb. Het voelt zo eigen! 

Een intakegesprek is altijd vrijblijvend en gratis