Het verhaal van

Ria

Toen mijn haar op een gegeven moment heel snel veel dunner werd, werd ik erg onzeker. Ik heb altijd een eigen kapsalon gehad en weet dus als geen ander hoe je met haar moet omgaan en wat haar voor een mens doet. Een paar jaar geleden kreeg ik last van erge haaruitval, In het begin viel het nog niet zo op, en omdat ik heel handig ben met het haar heb ik dit een hele poos goed weten te camoufleren. Maar op een gegeven moment ging dat niet meer. Door mijn vak ken ik een klein beetje de haarwerkbranche. Daardoor wist ik dat ik bij Haar op Maat in Utrecht moest zijn. En wat ben ik blij dat ik daar terecht ben gekomen! Het vakmanschap straalt er vanaf in een heel gemoedelijke omgeving met alle privacy. Ik wist dat mijn probleem in goede handen was. Ik ben zó blij met mijn haaraanvulling! Ik ben weer de vrouw die ik was voordat mijn haar zo extreem dun werd. Ik heb mijn zelfvertrouwen terug. En wat een heerlijk gevoel is dat!