Het verhaal van

Janet

Ik ben zelf altijd kapster geweest en heb nu mijn eigen nagelstudio. Uiterlijke verzorging staat bij mij heel hoog aangeschreven. Zo ook is mijn haar voor mij heel belangrijk. Ik kwam in een rollercoaster terecht toen ik hoorde dat ik mijn haar zou gaan verliezen. Wat heb ik een verdriet gehad toen het, ondanks de coldcap, toch uit begon te vallen. Gelukkig kon ik terecht bij Haar op Maat Pelatti waar ik zeer vakkundig geholpen werd en me direct op mijn gemak voelde. Het eerste bezoek bij Haar op Maat voelde al meteen goed. Dit had ik niet verwacht. Ik zag er zo tegenop. Van het hele proces vond ik het haaruitval toch wel het zwaarst. Maar wat heeft mijn haarwerk mij blij gemaakt. Dit heeft eraan bij gedragen dat ik niet al mijn gevoel voor vrouwelijkheid verloor.

Een intakegesprek is altijd vrijblijvend en gratis