Haarwerken

Onze haarwerken zijn er in alle soorten. Synthetisch haar en echt haar, zowel Europees haar als Indisch haar. Wij leveren maatwerk en standaard haarwerken, maar ook een standaard haarwerk wordt bij ons op maat gemaakt. Een goed gemaakt haarwerk is niet van echt te onderscheiden. Wij streven er naar dat u snel bij ons terecht kunt maar garanderen ieder geval binnen 5 werkdagen. Standaard haarwerken kunnen meteen geleverd omdat onze voorraad zeer ruim is. Mocht er toch nog iets besteld moeten worden dan kan het in ieder geval binnen 2 dagen aangemeten worden. Bij maatwerk geld een gemiddelde levertijd van 10 tot 12 weken.

Prijs

Als voor de een echt haar het meest geschikt is, kan voor de ander een haarwerk van kunstvezel het beste zijn. Dit geldt ook voor de prijs van een haarwerk. Het duurste haarwerk hoeft niet altijd het beste te zijn. Wij gaan altijd voor het haarwerk dat voor u het meest natuurlijk lijkt. Prijzen van goede synthetische haarwerken beginnen vanaf € 500,-. Haarwerken van echt haar beginnen vanaf € 1000,- en kan oplopen tot enkele duizenden euro’s. Dit wordt bepaald door het soort haar, kleur en lengte.
Bij haaraanvulling wordt de prijs bepaald door de grootte van het stuk en het soort haar en of er sprake is van maatwerk of niet.

Bevestiging

Er zijn verschillende manieren om een haarwerk te bevestigen.
Wij beheersen alle technieken; semi-permanente of permanente bevestiging, klik-systemen, lijm of ringetjes.

Europees haar

Dit haar heeft de fijnste haarstructuur ten opzichte van Indian en Chinees echthaar. Maar in het Europese haar zijn er ook weer verschillende haarsoorten.
Zo is er onder andere onbewerkt en handgeselecteerd haar. Ook wel virgin hair genoemd.
Er is ook Europees haar waarbij de schubbenlaag nog intact is maar dat wel een verfbad gehad heeft. Haar op Maat werkt met alle soorten Europees haar. Hier geldt weer; wat voor de één geschikt is, hoeft niet voor de ander geschikt te zijn.

Haar op Maat Pelatti is een van de exclusieve leveranciers van Follea Haarwerken. Follea maakt de mooiste haarwerken ter wereld. Haarwerken van uitsluitend Europees haar en met de hand geselecteerd. Ze zijn van hoge kwaliteit en geven een luxueuze en natuurlijke uitstraling.

Haar op Maat Pelatti is een van de exclusieve leveranciers van In Fix Hair. Het haar van In Fix Hair voelt en beweegt heel natuurlijk. Puur natuur. Deze haarwerken dragen heel comfortabel. Ze zijn handgeknoopt en uniek. Helemaal op maat gemaakt voor dames die kampen met kaalheid, haarverlies of haarproblemen. 

Indian haar

Deze haarsoort komt qua structuur het dichtst bij het Europese haar. Het Indian haar heeft een minder dikke haarstructuur dan het Aziatische en Chinese echt haar. Dit is dus een heel goed alternatief voor Europees haar. Het Indian haar is meestal chemisch behandeld en ontschubd. Het Indian haar waarvan de schubben nog intact zijn, wordt ook wel Remy haar genoemd. 

Chinees haar

Dit haar heeft de dikste haarstructuur ten opzicht van ander echthaar. Het is daardoor ook het sterkst. Voor mensen met donker haar kan het een goede optie zijn. Voor mensen met blond haar is Indian haar of Europees haar beter en mooier.

Een intakegesprek is altijd vrijblijvend en gratis