Haarverlies door chemo

Voor mensen die kaal worden ten gevolge van bestraling of een chemokuur geldt een speciale regeling. Nog voor het starten van de medische behandeling, wordt geheel vrijblijvend en gratis alle informatie gegeven. Er wordt gekeken welk haartype en model u heeft om tot een identiek kapsel te komen of tot een kapsel waar u meer de voorkeur aan geeft.

Speciale service

Daarna wordt een haarwerk gereserveerd. Aan deze reservering zijn geen kosten verbonden. Als uiteindelijk blijkt dat er geen haaruitval optreedt en een haarwerk niet nodig is, dan hoeft het niet te worden afgenomen. Er worden door u dus geen onnodige kosten gemaakt. Het geeft u ook een rustig gevoel als u weet dat er voor u iets klaarligt indien uw haar toch uitvalt.

Begeleiding

Na het aanmeten van uw haarwerk blijven wij u begeleiden. Onderhoud van het haarwerk is belangrijk. Daarvoor wordt u een persoonlijke cursus aangeboden. Wij laten zien hoe uw haarwerk gewassen moet worden, oefenen het op- en af zetten met u, en geven u aanvullende handige tips. Ook hieraan zijn uiteraard geen kosten verbonden.

Onderhoud

Of u nu een haarwerk van echt haar draagt of een haarwerk van synthetisch haar, het heeft onderhoud nodig.
Bij synthetische haarwerken kunnen vooral de nekpartij en de contouren statisch en dus ruw worden. Om uw haarwerk zo goed en natuurlijk mogelijk te houden raden wij aan om het gemiddeld om de zes weken te laten polijsten. De vezel wordt dan zo bewerkt dat het weer nieuw lijkt. Dit doen wij op afspraak en u kunt er op wachten. Ook als uw haarwerk niet bij Haar op Maat is aangeschaft, kunt u natuurlijk voor deze onderhoudsbeurt terecht.

Haarwerk van echt haar vereist ook onderhoud, alleen anders dan synthetisch haar. Echt haar heeft bijvoorbeeld als eigenschap dat het verkleurt. U kunt bij ons terecht om uw haarwerk weer op kleur te laten maken.

Een intakegesprek is altijd vrijblijvend en gratis