Bevestiging

Er zijn verschillende manieren om een haarwerk te bevestigen. Los, semi-permanent of permanente bevestiging. En hier zijn weer meerdere mogelijkheden voor. Wij beheersen alle technieken; tape, kliksystemen, lijm of ringetjes. Voor welke bevestiging wordt gekozen hangt mede af van uw wens. De keuze voor een losse of vaste bevestiging heeft ook invloed op de levensduur.

Wilt u zelf ook controle hebben over het op en afzetten dan wordt er gekozen voor een systeem waarmee dat kan. Een losse bevestiging of een semi-permanente bevestiging.

Dit kan met tape of met een kliksysteem. Er wordt soms gedacht dat een losse bevestiging niet veilig is maar dit is niet waar. Ook dit zit muurvast en u bepaald zelf of u ermee wilt slapen.

Bij een semi-permanente bevestiging kan het een paar dagen blijven zitten, er wordt dan rekening gehouden met een sterkere lijm of tape.

Bij een permanente bevestiging bevestigen wij het haarwerk zo dat het vier tot zes weken blijft zitten. Dit kan met een speciale lijm, weaving of ringetjes. Hierbij dient u wel elke vier tot zes weken terug te komen zodat wij het los kunnen halen en het eigen haar eventueel kunnen en knippen en kleuren. Vervolgens wordt het haarwerk opnieuw bevestigd.