Routebeschrijving St. Antonius Ziekenhuis

Gaat u vanuit de parkeergarage het ziekenhuis in, dan zit Haar op Maat aan de linkerkant. Tegenover de apotheek.
Vanuit de hoofdingang gaat u de (rol)trap omhoog, voorbij de receptie linksaf. Dan zit Haar op Maat aan de rechterkant. Tegenover de apotheek.

Met de auto
Het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht is gelegen aan de rand van de Utrechtse wijk Leidsche Rijn, vlakbij de snelweg A2. Met de auto dus heel gemakkelijk bereikbaar. Vanuit heel Utrecht bent u met de auto binnen 15 minuten in het ziekenhuis.

Ring A2 in plaats van hoofdrijbaan A2                                                            

Komt u vanuit het zuiden over de A2 naar het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht? Let er dan op dat u op de snelweg A2 niet de hoofdrijbaan richting Amsterdam neemt, maar de Ring A2/Utrecht. Vanaf de Ring neemt u afslag 7, Leidsche Rijn Centrum en bent u in 2 minuten al bij op de Soestwetering bij het ziekenhuis als u de ANWB-borden naar ‘H St. Antonius’ volgt. 

Met het openbaar vervoer
Zowel per trein als per bus is het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht makkelijk bereikbaar. Voor actuele ov-reisinformatie en dienstregelingen verwijzen we u naar de websites van de regionale vervoerders U-OV of Syntus. U kunt ook kijken op www.9292.nl, de NS reisplanner of bellen naar 0900-9292. U kunt het beste ‘St. Antonius Ziekenhuis’ als zoekterm gebruiken in plaats van ‘Sint Antonius Ziekenhuis.’

Trein
De sprinter tussen Utrecht Centraal en Woerden stopt op Station Leidsche Rijn dat op 600 meter van het ziekenhuis ligt. Bij Station Leidsche Rijn Centrum is een busstation. U kunt vanaf hier de bus nemen naar het ziekenhuis (uitstappen halte Jazzsingel of Soestwetering).

Bus
Vlak voor de hoofdingang van het ziekenhuis bevinden zich twee bushaltes: halte Soestwetering en halte Jazzsingel. Verschillende buslijnen vanuit de hele regio Utrecht stoppen hier.

Gratis en vrijblijvend intakegesprek?

Een bezoek aan onze zaak is altijd geheel vrijblijvend!