Bel vrijblijvend voor een afspraak: 030-288 24 02

Vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat uw vraag hier niet bij, aarzelt u dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Zijn aan een eerste bezoek kosten verbonden?
Nee. Haar op Maat biedt u die service dat het eerste bezoek geheel vrijblijvend is.

Ik ben niet in staat uw zaak te bezoeken. Hoe kan ik nu een haarwerk uitzoeken?
U bent bijvoorbeeld slecht ter been of u ligt in het ziekenhuis en u wilt graag een haarwerk uitzoeken. In dat geval komen wij bij u langs. Ter plekke bekijken wij welk haarwerk voor u het meest geschikt is.

Wat zijn de kosten voor een haarwerk?
De kosten voor een haarwerk verschillen per soort. Zo ook de vergoeding. Heeft u een klein haarstukje of een volledige pruik? Heeft u echt of synthetisch haar? Hoe is het haarwerk gemaakt? Dat zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de prijs. In ons eerste, geheel vrijblijvende gesprek, laten wij u graag de verschillende haarvormen zien en geven wij u een prijsindicatie.

Vergoedt de verzekering haarwerken?
Bent u doorverwezen door uw huisarts of de specialist, dan krijgt u in de meeste gevallen een basisvergoeding van uw zorgverzekeraar. De aanvullende vergoeding van de verzekering hangt af van de manier waarop u verzekerd bent. Omdat Haar op Maat contracten heeft afgesloten met alle zorgverzekeraars kunnen wij ook zorgen voor de invulling van de verzekeringspapieren. U heeft dan daar geen omkijken meer naar.

Kan ik met mijn haarwerk zwemmen?
In principe kunt u alles met uw haarwerk doen, wat u anders ook gewend bent te doen. Twijfelt u over de mogelijkheden dan is het beter eerst even met ons te overleggen.

Kan het haarwerk afwaaien?
Alle haarwerken kunnen wij zo bevestigen dat deze niet afwaaien.

Ik onderga een chemotherapie en ik weet niet of mijn haar gaat uitvallen. Wat kan ik het beste doen?
U kunt bij ons geheel kosteloos een haarwerk reserveren. Het is het beste, voordat u de chemotherapie ondergaat, bij Haar op Maat de verschillende mogelijkheden door te spreken en eventueel alvast een haarwerk aan te laten meten. Mocht u het haarwerk nodig hebben, dan is uw haarwerk per direct beschikbaar. Mocht u geen haar verliezen waardoor u dus geen haarwerk nodig heeft, annuleren wij de reservering en maakt u geen kosten.

Hoe onderhoud ik mijn haarwerk?
Wij hebben speciale producten waarmee u uw haarwerk onderhoudt. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het verdere onderhoud, zoals: het knippen van uw eigen haar, het bijwerken en het behandelen van uw haarwerk en het opnieuw aanbrengen van de bevestiging.

Hoe lang gaat mijn haarwerk mee?
De levensduur van uw haarwerk is afhankelijk van het soort haarwerk en de eisen die u daaraan stelt. Gemiddeld gaat een synthetisch haarwerk, mits goed onderhouden, ongeveer één jaar mee. Het is belangrijk uw haarwerk goed te onderhouden en regelmatig door ons te laten behandelen. Zo verlengt u de levensduur van uw haarwerk.

Waar kan ik terecht als ik niet tevreden ben met mijn haarwerk?
Mocht u niet tevreden zijn met uw haarwerk, dan proberen wij samen met u naar een oplossing te zoeken. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw haarwerk.
Daarnaast is Haar op Maat aangesloten bij de Anko, sectie haarwerken. Deze ondernemersvereniging heeft als doel een kwaliteitsborgingsregeling voor de branche te realiseren in overleg met onder meer zorgverzekeraars en patiëntenverenigingen. ANKO-leden zijn aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken (SGC). en werken volgens algemene voorwaarden.

Moet ik een afspraak maken?
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, wordt er op afspraak gewerkt. Hierdoor hebben wij alle aandacht voor u, uw haarprobleem en uw wensen.
Wij streven er naar dat u snel bij ons terecht kunt maar garanderen ieder geval binnen 5 werkdagen.