Bel vrijblijvend voor een afspraak: 030-288 24 02

Service

Speciale service voor mensen met haarverlies door chemo
Voor mensen die kaal worden ten gevolge van bestraling of een chemokuur geldt een speciale regeling. Nog voor het starten van de medische behandeling, wordt geheel vrijblijvend alle informatie gegeven. Er wordt gekeken welk haartype en model u heeft om tot een identiek kapsel te komen of tot een kapsel waar u meer de voorkeur aan geeft.

Daarna wordt een haarwerk gereserveerd. Aan deze reservering zijn geen kosten verbonden. Als uiteindelijk blijkt dat er geen haaruitval optreedt en een haarwerk niet nodig is, dan hoeft het niet te worden afgenomen. Er worden door u dus geen onnodige kosten gemaakt. Het geeft u ook een rustig gevoel als u weet dat er voor u iets klaarligt indien uw haar toch uitvalt.

Begeleiding
Na het aanmeten van uw haarwerk blijven wij u begeleiden. Onderhoud van het haarwerk is belangrijk. Daarvoor wordt u een persoonlijke cursus aangeboden. Wij laten zien hoe uw haarwerk gewassen moet worden, oefenen het op- en af zetten met u, en geven u aanvullende handige tips. Ook hieraan zijn uiteraard geen kosten verbonden.

Onderhoud
Bij synthetische haarwerken kunnen vooral de nekpartij en de contouren statisch en dus ruw worden. Om uw haarwerk zo goed en natuurlijk mogelijk te houden raden wij aan om het gemiddeld om de zes weken te laten polijsten. De vezel wordt dan zo bewerkt dat het weer nieuw lijkt. Dit doen wij op afspraak en u kunt er op wachten. Ook als uw haarwerk niet bij Haar op Maat is aangeschaft, kunt u natuurlijk voor deze onderhoudsbeurt terecht.
Haarwerk van echt haar vereist ook onderhoud, alleen anders dan syntetisch haar. Echt haar heeft bijvoorbeeld als eigenschap dat het verkleurt. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Beauty Pillow
Indien u met uw haarwerk slaapt, dan adviseren wij een satijnen kussensloop. De levensduur van uw haarwerk zal langer zijn. In onze zaken hebben we allerlei mooie kleuren van Beauty Pillow op voorraad.

Turbans-mutsjes-sjaals
Twijfelt u of u wel of geen haarwerk wilt dragen tijdens de medische behandeling, dan is er ook de mogelijkheid tot het dragen van petten, turbans, sjaals en dergelijke. Haar op Maat Pelatti heeft een ruime collectie. Een elegant draagadvies wordt u hierbij graag gegeven.

turbans