Bel vrijblijvend voor een afspraak: 030-288 24 02

Mediceuticals

Mediceuticals
Mediceuticals Laboratories, dermatologisch geformuleerd voor gezonde, veilige en effectieve haar- en hoofdhuidverzorging. Gezond haar vereist een gezonde hoofdhuid. Door effecten van onder andere een dieet, narcose, medicijngebruik, chemotherapie en stress kan de hoofdhuid verstoord raken. Overmatige haaruitval, psoriasis, roos, eczeem, hormonale kwesties, overmatige talgproductie, chemotherapie haarverlies en hoofdhuidirritatie zijn daar gevolgen van. Voor een gezonde start om uw hoofdhuid en uw haar optimaal te verzorgen is er een keus voor specifieke producten. Mediceuticals producten voor dunner wordend haar en intensieve hoofdhuidbehandelingen zijn ontstaan door uitgebreid onderzoek door gespecialiseerde dermatologische wetenschappers.

Mediceuticals wetenschappers hebben het meest veilige en effectieve product tegen overmatig haaruitval op de markt weten te brengen door de farmaceutische techniek en natuurlijke geneeswijzen te combineren. Alle mediceuticals producten worden gefabriceerd in FDA goedgekeurde laboratoria en bestaan uit farmaceutische ingrediënten en farmaceutisch water. Met de uitgebreide lijn van Mediceuticals producten hebt u de flexibiliteit om de oplossingen die het meest effectief werken af te stemmen op uw individuele behoeften. Mediceuticals formuleringen bevatten geen ingrediënten die in traditionele haarverzorgingsproducten voorkomen. Traditionele ingrediënten kunnen voor verstikking van de hoofdhuid zorgen en opeenstapeling van o.a. talg, stylingproducten en andere externe factoren

De behandelingen kunnen het stoppen van overmatig haaruitval en nieuwe haargroei bevorderen. Door jarenlange research naar oorzaken van dunner wordend haar en hoofdhuidproblemen heeft Mediceuticals® zich ontwikkeld tot een superieur product. Mediceuticals dermatologische haarproducten voor de behandeling van hoofdhuidproblemen.

Mediceuticals* Laboratories, dermatologisch geformuleerd voor gezonde, veilige en effectieve haar- en hoofdhuidverzorging, clinically & salon tested.
Mediceuticals* Laboratories is een gecertificeerd farmaceutische researchcompany gespecialiseerd in professionele hoofdhuid- en haarbehandelingen.
Mediceuticals* Laboratories bevat FDA approved formules toegepast en geadviseerd door dermatologen en gecertificeerde Mediceuticals* salons

Link: http://www.mediceuticals.eu/