Bel vrijblijvend voor een afspraak: 030-288 24 02

Haar

Haarproblemen
Er zijn veel verschillende vormen van haarproblemen. Van dunner wordend haar tot volledige kaalheid. Ook sommige huidproblemen kunnen leiden tot haaruitval. Daarnaast kunnen chemische reacties of medicijnen, bijvoorbeeld vanwege ziekte, kaalheid veroorzaken. Ook wel alopecia genoemd. Zoals ieder persoon uniek is, is ook iedere oplossing en type haarwerk uniek. Wat voor de ene persoon geschikt is, hoeft niet per se voor de ander ook geschikt te zijn.

Oplossingen
Onze haarwerken zijn er in alle soorten. Synthetisch haar en echt haar, zowel Europees haar als Indisch haar. Wij leveren maatwerk en standaard haarwerken, maar ook een standaard haarwerk wordt bij ons op maat gemaakt. Standaard haarwerken kunnen meteen geleverd omdat onze voorraad zeer ruim is. Mocht er toch nog iets besteld moeten worden dan kan het in ieder geval binnen 2 dagen aangemeten worden. Bij maatwerk geld een gemiddelde levertijd van 10 tot 12 weken.

Als voor de een echt haar het meest geschikt is, kan voor de ander een haarwerk van kunstvezel het beste zijn. Dit geldt ook voor de prijs van een haarwerk. Het duurste haarwerk hoeft niet altijd het beste te zijn. Wij gaan altijd voor het haarwerk dat voor u het meest natuurlijk lijkt. Een goed gemaakt haarwerk is niet van echt te onderscheiden.

Bevestiging
Er zijn verschillende manieren om een haarwerk te bevestigen. Wij beheersen alle technieken; semi-permanente of permanente bevestiging, klick-systemen, lijm of ringetjes.

Haar op Maat Pelatti in de media
Bij RTL4 zag u onlangs op TV: